Jsem

Jsem

Anotace: ...

Jsem jako ďábel, se kterým zažiješ peklo, jsem jako anděl, který tě nebesky pohladí.
Jsem jako slunce, které dává ti světlo, jsem jako svíčka,co hřeje a popálí.

Jsem jako déšť, kterým se osvěžíš, jsem jako vánek, který pohladí tvou tvář.
Jsem jako slza, kterou uroníš, jsem jako úsměv, co z radosti mi dáš.

Jsem jako nenávist, jsem jako láska…..

Jsem…
Budu…
Královna v sobě,
poddaná v tobě.
Princezna na bále,
co ztratila korále...
Autor Werdysh, 10.06.2008
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: sondulacek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí