Praví přátelé

Praví přátelé

Anotace: njn

Přišel,chtěl
a tys mu všechno dal,on si to bez díku vzal.
Přišel,vzal a co ti za to dal?
Výčitky,pomluvy a nadávání,
to máš za ta léta sraní...!
A já se ptám,kde je vděčnost?
I s tvým přítelem zmizela na věčnost!
Kde ted hledat oporu?
Lidi,který tě měli rádi TY jsi nevnímal,
jen s (ne)pravým přítelem rozýmal.
Po letech tvýho sraní přišli
výčitky,pomluvy,svrab a nadávání.Kde ted vzít ty pravý přátele,
když tě tenhle nakopl do prdele?
Autor BrokenFuture, 10.06.2008
Přečteno 715x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, Modrý Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí