Je těžké najít přítele...

Je těžké najít přítele...

Anotace: Stálé člověk něco hledá:o) dobré přatelé ještě víc..

Jak těžké je najít přítele,
to snad zažil už každý z nás,
Někdy to chce mít nervy z ocele,
občas zalitujem,že nejde to snáz...

Člověk potřebuje mít v někom oporu,
aby,když bude zlá chvíle,věděl na koho se obrátit,
Pak pustí se sním velmi rád do hovoru,
Důležité je svou pozornost od něj neodvrátit...

Občas si říkám,že já takových lidí moc neznám,
ovšem jedna osoba mi momentálně do oka padla,
Nehraje si na nic a její povídání jsou pro mne lákadla,
lidem moc nevěřím,ale v ní dobrého člověka poznám...
Autor FrankieLamprt, 10.06.2008
Přečteno 432x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, Modrý Anděl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...přítel je vzácnost

20.01.2009 19:31:00 | WAYWARD

Někdy to poslední bodnutí rozdávají hodně dlouho:o)

13.06.2008 04:45:00 | FrankieLamprt

Je skvělé mít přátele
a pak mlčet vesele
o tom jak ti rozdají
to poslední bodnutí

10.06.2008 21:52:00 | po schodech dolů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí