Odvrácená strana ráje

Odvrácená strana ráje

Anotace: ... duševní rozklad ... :o)

Exploze
černých myšlenek
pro nezvratné
srdeční záležitosti:

Písečná bouře v duši

Stávkující mysl

Tlaková vlna srdečního bolu

Rozum tápající ve tmě
hledající neustále
rozuzlení osudových křižovatek

Oči odrážející
veselé sluneční paprsky však
skrývající všudypřítomnou obavu
z vlastního bytí

Semknuté rty
nutící se do úsměvu

Ruce chytající se stébla
snad nikdy nekončící naděje

A zdáli
k uším doléhající
zlomyslný smích života...
Autor glifada, 10.06.2008
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí