Chci abys byl můj III.

Chci abys byl můj III.

Anotace: Podnadpis: Strach

Sbírka: Chtěla sem

Strach.

Děsím se okamžiku,
kdy otočíš se zády.
Děsím se verdiktu,
nevyřčeného.

Strach.

Mám strach z toho,
že nepřistoupíš na moje pravidla,
bojím se,
bojím se tvé odpovědi.

Strach.

Ve chvíli, kdy se loučíš,
mě napadá,
co když je to naposled,
co s tebou můžu být?

Strach.

Fantazie na tisíc obrátek,
přimhouřený oči,
v nevědění.
Tak jak..? Ptám se.

Strach.

Ptám se a odpověď nečekám,
a snad ji ani nechci znát.
Co ukrývá?
Pár slov tichých. /zatím neřečených/

Strach.

Když zavřu oči, vidím tvou tvář,
zahalenou otazníkem.
Vidím ten strach,
vepsaný v mé vlastní tváři.

Strach.

***
****
***

Strach.
Strach.
Strach.
Z nevědění.
Autor *whatsoever*, 10.06.2008
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí