cílená...

cílená...

Anotace: bez jména....

Potkal jsem jednou člověka,
nemluvil….
jen zrcadlo mi nastavil…
mě se v něm příběh vyjevil…
Po cestách klikatých
cíleně kráčí….
poutník bez cíle...
v deštích si tělo smáčí….
ponořen do tiché kratochvíle…
s představou možná naivní,
ve světy za zrcadlem...paralelní...
V duši ukryté relikvie
touhy uvidět smích,
umění smazat hřích…
prožitku tisíce životů
s tisícem svých lásek
zážitku z tvoření okamžiků….
lidí odhalených bez masek…
Pak do zrcadla vletěl bělásek,
příběh se rozplynul….
já ještě chvíli zíral uhranutý
na tmu usazenou v nahém rámu,
poslouchám hlas srdce,
mám rád tmu…
a tak jsem vkročil
do té tmy rozprostřené
do světů utajených…
bez odpovědí...
bez otázek…
Autor enigman, 11.06.2008
Přečteno 275x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, mamina, Elena Suchomel, SZN, igniss, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..vkročit do ticha nekonečna..

11.06.2008 09:31:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí