osudový déšť....

osudový déšť....

Anotace: v deštích osudů....

Propršelo celou noc,
déšť měl zas jednou,
podivnou moc...
Říkal mi:
Co by se mělo a nemělo...
Co se kde semlelo...
Kde zrovna svítalo...
I kde se setmělo..
PROSTĚ HEZKY PRŠELO!
Smývám si ze sebe soukromé hříchy,
Smývám se….
přemýšlím...
kde dělám chyby...
Uvnitř však říkám si:
,,Možná,co Kdyby....
Bez objevování...
Bez tvoření...
Bez poznávání...
Bez chyb žít nejde,
Bez snění...měl bych v rozumu jen běsnění...
Bez naděje...měl bych v mysli beznaděje...
Bez Lásky…měl bych na srdci šerpu z černé pásky…
Dál budu nejspíš vytvářet protokoly chyb….
ale Žít dál…
to je předpoklad
mít se líp…
než dosud...
na každém novém nepopsaném listě,
je nadepsáno pouze:
N.O.….
No Ovšem….
Neznámý Osud,,….
Autor enigman, 11.06.2008
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, Verule, igniss
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš ten správný Náhled Obzorů. Hezké a zajímavé.

23.06.2008 10:17:00 | Verule

a Noční Odpověď...

15.06.2008 19:51:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

N.O.
Number One
Nomen Omen
Naděje Ožívá
atd...

15.06.2008 19:48:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

..no ovšem-neznámý osud nás láká-bez-toho by život,nebyl takový jaký je..

11.06.2008 16:00:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí