každou chvíli

každou chvíli

Anotace: asi se zase minem :)

vždycky když mi v hlavě
vykvetou šeříky
u tebe už dávno padá listí
(při sebemenším zafoukání)

a tak to chodí každou chvíli
já na startu a ty v cíli

kukačky jdou ti napřed
dnes je čtvrtek, zítra pátek
nebo mně se to sype pomalu
včera, dnes a zítra

vzpomenu si na vtip století
nohy jí vzal a zahodil
kdy pointě ty už ses dosmála
a byly skokem dvacet mil

a tak to chodí každou chvíli
já na startu a ty v cíli
Autor Michal Kvido, 11.06.2008
Přečteno 250x
Tipy 9
Poslední tipující: zvířenka, Jin, Iva Borecká, 6thSun, maena, Caracol, Andrea Vatulíková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná, od začátku do konce... přeju vyrovnání temp...

12.06.2008 12:34:00 | Trdlo

..:o))*

12.06.2008 12:09:00 | Iva Borecká

...tak ji nech běžet a chytni jinou, běžící v Tvým tempu:-)

12.06.2008 12:07:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí