Dávný měsíčku...

Dávný měsíčku...

Anotace: ...

Sbírka: Krajíc života

Už zase píšu jako o život
je spálený třísky hrot
a já toužím znova do lesů,
který nikam nevedou
jít...
zase Tě najít...
ale proč, když vím, že to nemá smysl ?
toulavý nesmysl
chytá mne do pasti
jako žlutého motýlka
bludičky a bílá světýlka
Nevím, zda jsi a kudy kráčíš
zda se směješ či mračíš
Nevím o Tobě vůbec nic
Byl jsi můj zářivý Měsíc
Již nepoutá mne k Tobě láska,
ni žádný z teplých citů
však v barvách malachytu
skrývá se mé přání
odejít za ním
Buď šťastný dávný měsíčku
ať Tvůj duch dobrem kvete
snad jednou povíš sluníčku
dobrý den, mám se hezky...
Autor Káňátko, 11.06.2008
Přečteno 408x
Tipy 5
Poslední tipující: Dacryon Beata, Psavec, Květka Š., WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...souhlas se saddova,není dokonalá,ale která je?tip
...alespoň není ubečená :-)

11.06.2008 10:40:00 | WAYWARD

sem tam se objevi slovicko, ktere vzbudi zajem, ovsem je nasledne zaslapano spoustou fadnich rymu, skoda no..

11.06.2008 10:21:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí