Pro Milenu

Pro Milenu

Anotace: ...

Proč na mě žárlíš, má smutná kopretino?
Tvůj sladký cit je tak vzácný a ty ho necháváš tlít.
Vysvlékám tvé oči ustarané, tvé naučené pohyby.
Je ti čtvrt století a tolik se ztrácíš.
A zamrzáš a pak se snažíš tolik roztát. A kvést.
Autor Emily Grayson, 11.06.2008
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: hanele m., Elena Suchomel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trosku formy te basnicce dat a bude se to hned lepe cist.
--Saddovka--

11.06.2008 10:47:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí