Pátek

Pátek

Anotace: ...

Pátek je super den,
nejhezčí v týdnu,
není to jenom sen,
kde nikdo neklesne až ke dnu.

A proč je tak báječný?
Víkend po něm následuje,
někdy sice může býti nebezpečný,
ale osud nám snad nic zlého nekuje.

Po pátku je už volno konečně,
sice jen dva dny,
bohužel ani ty nejsou nekonečné
i tak se někdy plní sny.

Pátky je třeba si užívat,
ze života se radovat,
zážitky si schovávat,
o ničem zlém neuvažovat...
Autor RomanV, 11.06.2008
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí