Nešťastnice

Nešťastnice

Anotace: ...

Skupinka drátů
ve městě zrady
shlíží na padák

pod ním je má milá
v kajutě deště a prachu
je zutá

ale jak královna
s hradbou krupek ve vlasech
a dál ona pohlíží

a dál se k něčemu má
a nemá to lehký má holka ze všedního dne

má bosý nohy
dlaně odkrytý
a jde z ní chlad
Autor Emily Grayson, 12.06.2008
Přečteno 238x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí