Armageddon

Armageddon

Anotace: Chlapcův pokoj je teď prázdný. Už věříš,že v zašlém zrcadle není vidět vůbec žádnou tvář?

Stran Měsíce odvráceného osudem
vzhlíží slepota ke stropu hvězd
ze dna černého studnici ubude
záře časoprostoru Slunečních měst.

Marně Enola Gay hledá si anděla
i z nebes Titáni jak kameny padají
do tváře Země nic jiného nedělá
co černá díra vyplivne zaseje potají.

Láska zní Hetero do celého vesmíru
ateistka Lajka blíž Bohu na háku je
když tupíruje si uši Amíkům na míru
strachy počůraná Hirošimu přeskakuje.

Snad ztratil se jen náklad Komety
milióny hladem zamrzlých sardinek
navečer za oponou plynové komory
nic zlého se přece neděje_navenek...
Autor Jan Alexej Ležáky, 06.08.2005
Přečteno 411x
Tipy 2
Poslední tipující: major.siorak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kruté a obtížné téma. Tohle neumím zpracovat a je to víc než na jedničku :-)

09.03.2006 15:53:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí