PLUJU

PLUJU

Anotace: ...

Lokla bych si vína
a tančila v noční trávě
Na jazyku slina
touží abych jednou zase psala... hravě

Urvala jsem si růži
stejnou jako tenkrát když jsem se přátelila
se mnou
teď ale nemám husí kůži
a náladu
mám tak nějak nedojemnou

nebyly zlý ty moje osamělý párty
jenže...
teď mam v ruce karty
a jsem přece hráč
tak sázím a ještě přihazuju
a pluju
nad vodou hlubokou až neni vidět na dno
možná právě proto
jde to sázení
tak snadno
Autor Elča, 12.06.2008
Přečteno 271x
Tipy 9
Poslední tipující: Jana M., 6thSun, Kapika, WhiteSkull, Psavec, Ctěný pán, Kim (Ta samá Kim)
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, je hezký, jak to je psaný jakoby zlehka a přitom to je i zamyšlený..

13.06.2008 09:17:00 | Kapika

I já se přidávám. Dobrá.

12.06.2008 23:42:00 | Psavec

souhlas s Ctenym panem, celkem povedene...

12.06.2008 19:10:00 | saddova

Docela povedené... samota s vínem není vůbec špatná, i já jí mám rád:)

12.06.2008 18:54:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí