To je můj svět

To je můj svět

Anotace: Je to písňový text, kterým jsem se nechal inspirovat melodií skupiny Iron Maiden písně ze stejnojmenného alba Brave New World.

Jsem celkem v pohodě
s úsměvem na rtech.
Nic nenechám náhodě,
abych něco měl v zádech.

Když zahnán jsem do kouta,
šlehám svým jazykem.
Když rozdělám svá pouta,
útočník stane se kamzíkem.

To je můj svět,
který se nezmění.
To je můj svět,
co se vždy rozezní.
To je můj svět,
není tu poslední.
To je můj svět.
Kolem se rozhlédni,
že nejsi sám.

Jindy jsem milí klaun
a někdy gentleman.
Rád lidi poslouchám,
a ozvu se, že tu jsem.

Když náhle se rozprchnou,
slupka má splaskne..
Náladu mám pochmurnou,
pryč je to krásné.

To je můj svět,
který se nezmění.
To je můj svět,
co se vždy rozezní.
To je můj svět,
není tu poslední.
To je můj svět.
Kolem se rozhlédni,
že nejsi sám.

Jakmile jsem záhy sám,
minulostí listuji.
Přemýšlím a vzpomínám,
a děsím se toho, co zjišťuji.

Vypnu proud myšlenek
a jdu cestou dál.
Analyzovat se je příšerné,
a počkám, co mi zítřek dá.

To je můj svět,
který se nezmění.
To je můj svět,
co se vždy rozezní.
To je můj svět,
není tu poslední.
To je můj svět.
Kolem se rozhlédni,
že nejsi sám.
Autor jehlaspichlas, 12.06.2008
Přečteno 301x
Tipy 10
Poslední tipující: Noc17, whiolet, Hannazka, jedam, jára spots
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až Ti to závidím...:o)

21.06.2008 23:30:00 | Noc17

hmmmm vzalo mě to...kolem se rozhlídni, nejsi sááám....lalalalala..newím obduivuji, že někdo složí text k písni mě nejdou refrény

16.06.2008 15:29:00 | whiolet

Moc se mi líbí refrén a celkově bych řekla, že to má něco do sebe =O)

12.06.2008 19:40:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí