a proto...

a proto...

Anotace: (12.6.2008)

sem šťastná, když jsi šťastný
a proto
jsem ráda když si užíváš se svými kamarády
nevím jestli si uvědomuješ,
že já moc kamarádů nemám
a proto
nechci abys na tom byl stejně jako já
a podporuju Tě v tom
i když v tichosti trpím
a proto
jsem smutná,
ale když jsem smutná, jsi smutný taky
a já nesnesu pohled na Tebe
když jsi smutný
utápím se v sobě samé
protože
nevím co mám dělat
chci abys byl šťastný
a přitom Ti vlastně ubližuju
štvu tě, protože ty štveš mě
ale neštvu Tě naschvál
dokážu Tě rozbrečet
a sama jsem kvůli Tobě už slz vyplakala
nic Ti nevyčítám
já jsem ráda
že Tě mám
ale
musíš pochopit
že někdy to s Tebou je k nevydržení
a musíš pochopit mě
já sem prostě magor
kterej potřebuje hodně lásky
a potřebuje aby mu ten druhej
dával pořád najevo
že ho miluje
a byl co nejvíc s ním
prosím, pochop mě...
miluju Tě
Autor B.a.r.b.a.r, 12.06.2008
Přečteno 222x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí