Smrt prosté dívky

Smrt prosté dívky

Anotace: ...ani nevim jak me tohle napadlo vetsinou me napadaj samy divny veci:)

Šla ranní rosou,
neměla šaty ani střevíce.
Na zem šlapala nohou bosou
a snad si nepřála více
než jen dostat jídlo a nějaké oblečení.
Lidé jí řekli,
že tady pro ní místo není.
Mrzlo a byla zima.
A ona souhlasila s nima.
Skočila z vysoké skály
a už se ti lidé ani nepousmáli.
Říkala si pro sebe prý kdyby mohli víc soucitu v sobě mít
a nahlas vydechla:“snad vám beze mě bude líp!“
Autor Janica, 06.08.2005
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí