Myšlenky imaginace

Myšlenky imaginace

Anotace: Myšlenky, co mi proletěly hlavou....:)

Kamenné slzy
stékají po tvářích
mlčících soch,
jsou tvrdé
a bubnují
po dláždění
jako centimetrové
kroupy

Bílá vrána
je nepřítelem
vran černých
v potyčce
o potravu
zvítězí vždy
dobro, které
na sebe
může brát
i podobu,
která je
ojedinělá

Motýlí křik
rezonuje
motýlům
v malých
tělíčkách
slyšitelný
jako chvění
Autor Tomáš Přidal, 13.06.2008
Přečteno 222x
Tipy 6
Poslední tipující: fuu, jaňa, Elča, Psavec, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí