Sedmikrásky

Sedmikrásky

Anotace: květy po včerejší probděné noci zmizely do světa za lesem

Usnula jsem se sedmikráskami zaklíčenými v mých uších
Tohle mě povýšilo z prosté dívky na naivní slečnu

Nové obzory

Včera jsem poslouchala slova kvapně prchající ze zpovědnice
(Neměla bych to dělat
ale ztrestejte za to dívku s plochým obličejem)
Ta slova se červenala za své činy,
ale jen co opustila kostelní strop
pustila se do úst někoho úplně cizího
ale s takovým známým výrazem na přízvuku
že nikdo nepochyboval o jejich jedinečnosti

Je noc
a na zemi ve zpovědnici
se dusí malé hlavičky dvou uschlých sedmikrásek vytrhnutých z uší plné snů a ideí
o tiché louce za kopcem
Autor Zápěstí, 13.06.2008
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Noc17
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přepisování nikdy nebylo mou silnou stránkou =D...díky =)

04.08.2008 16:53:00 | Zápěstí

Sedmikráskama zaklíčenými? sjednoť to, prosím, a pak dej vědět. Ráda si to potom přečtu a okomentuju. ;))

16.07.2008 22:23:00 | colorka

Krása..gratuluju

03.07.2008 18:02:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí