jam pa dam...

jam pa dam...

Anotace: na skok z léta do zimy...do pohody...

jam pa dam….probouzim se, oči otvírám…
jam pa dam….usmívám se, pomalu se oblíkám…
jam pa da dam…umeju se, pak se nasnídám…
jam pa dam….copak se urodilo v lednici?
jam pa dam….dám si řízeček se salátem…
jam pada dam…zaliju se kávou…na tvář políbim drahou…
jam pa dam….nazuju botky…vykročim na silnici…
jam pa dam…v koutku s cigaretou…
jam pa da dam….volný...než uzavřu se ve sklenících…
jam pa dam…a po šichtě?
jam pa dam…zastavim na dvě pivka na Rychtě…
jam pa da dam…dívám se ven přes sklenici…
jam pa dam…vida...sněhu tak akorát…
jam pa dam…vyrazim na běžky…
jam pa da dam...co si s sebou brát?
jam pa dam…no vezmu si vínko,sváču a fotoaparát…
jam pa dam…až se pěkně proběhnu,najdu si klidný místo…
jam pa da dam…popiju,posvačím…cívku roztančím…
jam pa dam…všude kolem tichý bílo….
jam pa dam…uvnitř milo…čisto…..
jam pa da dam….narozený….
jam pa dam…na rozcestí...doleva? doprava?
jam pa dam…dopředu? nebo zpátky?
teď jako jindy……hrátky….
jen tak si pískám…
brouzdám...
otázky ani odpovědi...
nehledám...
jam pa dam...
juchůůůůů...padáááá...mmmm...
Autor enigman, 13.06.2008
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, igniss, Caracol, ReLaXáToR
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle jsem měla číst ráno, den by byl určitě mnohem hezčí..jam pa dam..:o))

13.06.2008 15:02:00 | labuť

Umíš si užívat, super pocitovka

13.06.2008 09:36:00 | ReLaXáToR

Milá- i když jen takový pocit o půlton níž

13.06.2008 09:01:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí