Skromnost

Skromnost

Anotace: xxx

Skromnost na pravém místě

Mám v dlani motýlka
- stydí se na světlo.
Mám v dlani fialku
- bojí se na zem.

Malinká, bezbranná,
nicotná básničko,
jestliže vykveteš,
zahyneš mrazem
Autor Teop, 13.06.2008
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Lorraine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí