toulky životem

toulky životem

Anotace: :-)

Toulám se po světě a nevím co myslet si mám,
život si s osuden mím hrál.
Hrál si krásně a hrál si i smutně.

Hra jeho byla tak dlouhá,
že mě pomalu docházely síly.
Síly na všechno,na lásku,radost i na vše okolo.

A dneska tak stojím a vzpomínám,
co vše bylo krásné a co vše nám život dopřál.
Dopřál mnoho,lásku,něhu,ale i to zklamání.

Díky zklamaná se snažím,snažím se zapomenout
a pokouším se žít aby se chyby nevracely.
Docela to fungovat lze,někdy však ne.

Toulám se nadále,
ale již né už sama
toulám se se spřízněnou duší
a věřte je to mnohem lepší:-)
Autor Denny3, 13.06.2008
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí