citáty první a poslední

citáty první a poslední

Anotace: no jsou to citáty z mý vlastní hlavy, takže se celkem stydim to publikovat ale...

Statečnost je pro hrdinu samozřejmostí,
pro člověka čin z donucení.

Dokonalost je jen iluzí,
protože nedokonolast je realita.

Dokonalost musí existovat,
ať už jen proto aby měla nedokonalost protiklad.
Autor drew, 06.08.2005
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí