Sonet pro dvě srdce

Sonet pro dvě srdce

Anotace: pro někoho jedinečného...

Strach z citů, které duši, srdce, tělo dráždí.
Myšlenky, bolesti, vzpomínky to vše stále silně září.
Bojím se, že poznáš slabé srdce co lásku vraždí.
Známe ten pocit, snad nám se láska zdaří.
Nelži mi a buď blízko u mě, hřej mě, líbej mě a nepouštěj mě…
Autor klara07, 13.06.2008
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí