Svěř se nebo zcvokni

Svěř se nebo zcvokni

Anotace: vždycky se dá najít i dobrá cesta.Pokud člověk nevzdá její hledání.

Jsi jak papiňák.
Nemáš se komu svěřit,
nemůžeš se s ničim svěřit.
Hledáš náhradní řešení.
Nic ti nepomůže
nic se nezmění.
Už tě začíná štvát,
kolem dokola pohodu hrát.
Víš že když budeš na lidi zlý
vše se ti jak bumerang vrátí.
Nevidíš východisko jak s toho ven,
leda snad skočit na holou zem.
Jenže ani to ty nemůžeš udělat
na to máš život příliš rád.
Podvědomě hledáš očima pomoc,
nikdo to nechápe už toho začínáš mít moc.
Pokud nenajdeš duši spřízněnou
znemožníš se uděláš šou.
Snad se tě všimnou a pomůžou.
Ale to je omyl do kategorie cvoků si tě daj,
a o to míň se o tě zajímaj.
Pak se dáš na drogy nebo chlast.
Což je ještě hlubší past.
Potom pomalu stoupáš nahoru,
překročíš vrchol a půjdeš strmě dolů.
Spadneš na samé dno a ještě níž,
bude s tebe troska a ty to víš
Autor Kouma, 13.06.2008
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí