býti

býti

Anotace: býti bytím nebo bitím

býti jiným člověkem,
býti básníkem,
býti malířem,
býti...
jak zvednout své já,
a popsat běh života?
uchopit vzpomínky,
a popsat okamžik krásy?
neznám ta slova,
a protov zapomnění
utápím ducha svého snění
Autor Kim (Ta samá Kim), 13.06.2008
Přečteno 268x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí