Vymyslený

Vymyslený

Anotace: ...

Pozri na tú fotku,
jáj,ty ju nevidíš,
veď ostalo prázdne miesto a rám...

Tak radšej podaj vodku,
jáj,ty z nej dávno spíš,
vstávaj,pár minút na odchod ti dám...

Prekvap ma niečím krásnym,
jáj,ty nevieš,čo ja chcem,
tvoja škoda...

Tak vieš čo?Nebol si tým šťastným,
daj kufor,veci tam nahádžem,
tvoje veci,smola...
Autor maliska, 13.06.2008
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí