Zhasni

Zhasni

Anotace: Zhasni, abych neviděla své hříchy...

Rozlomená vejpůl žena
Nechápe
Je pozměněná
Vyplašená náruč z dlaní
Pochopíme
Za svítání…
Roztroušená důvěřivost
Jak je libo
Vy jste můj host
Stydím se jen za své snahy
Uspokojit v štěstí vrahy
Ukradli mi duši
Ukradli mi klíč
Ukradli mi náruč vlastní
Radši tiše, pak jen zhasni…
Nechci, abys viděl slzy
Nechci tvrdit, že mě mrzí
Radši zhasni
Ve tmě, tichu
Nebudu mít pocit
Hříchu
Zhasni ať jen měsíc září
Sejdeme se za rok
V záři (měsíce)
(Pokud v srpnu neumřu).
Autor KreestynaK, 13.06.2008
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Sima
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji!:-)

29.06.2008 20:43:00 | KreestynaK

po hříchu dobrá báseň...

29.06.2008 18:22:00 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí