Líbá se povinně

Líbá se povinně

Anotace: v téhle dvacátétřetí hodině, pak spolu budeme bydlet v domku banánové barvy mezi levandulí a fetovat vůni moře, souhlasíš?

Vyskočí z díry
Co zbyla po kanálu
Uprostřed asfaltové cesty
Zasypané kamením
Města smogu a továren
Bez modrých ušanek

Pod stejným nebem
S malými rozdíly
Ve vyhaslém klíně
Bez punčoch

Do ticha se propadá
Bez gravitačních jedů
S nahým lýtkem
Odraným strništěm
Oholených chloupků

Stručná pohádka
Na možnou dobrou noc
Bez kapičky krve
Z nosu
Na polštáři

Za okny
Válející se šlehačka
S občasným sypáním
Ve formě dravce
Čekajícího na oběť

Nezranění čerstvými vpichy
Banánu
Doprostřed čela
(místo terče na šipky)
Autor její alter ego, 13.06.2008
Přečteno 282x
Tipy 14
Poslední tipující: dead-head, Netty de Touvenell, stmivani.na.lepsi.casy, jitro, Barunka=o), už ne pernikova princezna, prostějanek, Severka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím

19.06.2008 15:25:00 | jitro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí