Říci to jinak...

Říci to jinak...

Anotace: jinak řečeno...i v uzavřeném oddělení...mohou být lidé spolu spjatí...odděleni….

Jsem na hoře
pozoruji z výšky okolí...
jak jinak pojmenovat třeba to dole,
než jenom údolí….
S tím si nějak poradím...
vida…už vidím zvláštní úžlabí…
a hele támhle...
to je kuriózní sedlo…..
panečku…to docela sedlo….
co malá dolina?
Jak prohlubeň u lina...
Ještě mě napadlo:
,,Prohnutý vrchol,,…
tak to má šťávu...
bizarní slovní vrchol….
Mám nápad,
proděravím to duté břicho…
Výkřik roztíná ticho…
Šťastný blázen...
Řítím se dolů z kopce
křičím do ticha
a je mi sladce….
Autor enigman, 14.06.2008
Přečteno 288x
Tipy 12
Poslední tipující: pejrak, Traci, hanele m., jedam, labuť, WhiteSkull, igniss, Caracol
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle tvá báseň
mi připoměla Kouzelníčka,
přítele z Literu...
.
příjemný svěží styl, rozverný,
milé slovíčkaření...
jako třeba:
od severu nebo z jihu
spočítám každou tvou pIHU
(povídají roboti)
.
:o))

15.06.2008 15:47:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

jejda, to je sexy báfeň! :o)
aj roboty to ohromilo - WOO!

14.06.2008 11:09:00 | hanele m.

ten konec se mi líbil nejvíc...

14.06.2008 03:21:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí