Toužení..

Toužení..

Anotace: Jsou knihy a filmy, které člověk přečte či shlédne, a zapomene. Jsou ale také knihy a filmy, které nutí přemýšlet.

K filmu BROKEBACK MOUNTINE /Zkrocená hora/
***

Náhoda, co životy zaplete,
při štěstí,
být na správném místě
v ten správný čas.

Shledání po době,
který se i přeze všechny skutečnosti,
zdá neuvěřitelně dlouhá.
Pro pár okamžiků letí čas.

Ta naděje, schovaná uvnitř duše,
sebevíc bloudící.
Ten strach, vykročit jinam,
než prý správné je.

Posedlost, pro jeden okamžik,
v doufání za lepší zítřky.
Beznaděj, v pomlkách -
- příliš dlouhých.

Zbyde jen vzpomínka,
u srdce ukryrá
a obrázek útočiště,
lidí dvou...

Tak to přeci chodí. Tak to bylo, tak to je, tak to bude.. alebo nie?
***

Dodatek:
Tentokrát ani ve verších neumím zobrazit své pocity, i přes to, že nadají klid mé mysli.
Tentokrát nakonec jen skláním halvu před tím člověkem, kdo k tomu psal scénář.

Vaše *W*
Autor *whatsoever*, 14.06.2008
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: Vladimír P.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí