Zrcadlo

Zrcadlo

Anotace: Taková rýmovačka, složená za chvilku... :o) Holky, já myslim, že mi dáte za pravdu...

Špatně se oblíkám,
z kůže se nesvlíkám.
Prej nejsem žádoucí,
sem panna tonoucí.

Tlustý nohy mám,
chlapům se vysmívám.
Boky nevýrazný,
adolescent průkazný.

Nemám štíhlý pas,
měla bych cvičit zas a zas?
Piercing v pupíku,
co to máš ve zvyku?

Podprda béčková,
tak kdo mě líp vychová?
Dlouhý hnědý vlasy,
nejlepší čich na trapasy.

Nos mám jako skobu,
zapomeň na zlobu.
Pusu od ucha k uchu,
hledej mě po sluchu.

Mám syrovej smích,
tóny, topíš se v nich.
Slovník vytříbenej,
snad nejsi unavenej.
Autor Jedůfka, 14.06.2008
Přečteno 223x
Tipy 2
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šla jsem po paměti a hrozně jsem se u toho smála, protože sebekritika je prostě prevít... dyť víš.. :o)

14.06.2008 20:32:00 | Jedůfka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí