Chlast,chlast a ještě jednou chlast

Chlast,chlast a ještě jednou chlast

Anotace: ...

Můj život je jen sex a chlast
a taky ňáký děvky
zvu si je dokola zas a zas
až mi praskly trenky

Jo vožrat se to je moje
vždy přijdu pozdě na večer
žena si říká zasejc se zebleje
a kvůli tomu jsem se rozbrečel

Když jednou vychlastal jsem flašku vodky
a taky ňákej gin
hodil jsem držku do loďky
no a kvůli tý ráně zjevil se mi džin...
Autor dropik, 14.06.2008
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Kakušín
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdy jsi to všechno stihnul?

14.06.2008 23:27:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí