Vzpomene si někdy někdo?

Vzpomene si někdy někdo?

Anotace: Každý někdy zapochybuje o svém životě...

Po tvářích mi tečou horké slzy,
ležím na své posteli a ony na ni pomalu stékají z mých tváří.
Ale proč?
Co se v posledním týdnu či měsíci stalo?
Není to měsíc ani týden,
je to celý můj život…
Zoufale obyčejný a všední…
Řekne si někdy někdo-tu holku už sem dlouho neviděl-co asi dělá? Jak se má?
Vzpomene si na mě vůbec někdy někdo až umřu,
až mě zahážou hlínou a do ní zasejou kytky?
Alespoň někdo?
A nebo už budou také mrtví?
Nebo nikdo takový nikdy nebyl?
Neznám odpovědi na ty otázky,
ale bojím se jich…
moc se jich bojím…
bojím se, že mé obavy jsou oprávněné…
Kdo by si taky vzpomněl na obyčejnou všední holku?
Komu by na ní záleželo?
Autor Monika Lily Serena, 14.06.2008
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí