Věrnost

Věrnost

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=Zyhz266Qikk&feature=related

ze tmy jsem vystřihla
veliké srdce
nůžkami z měsíce
pršelo mi do očí
to pláčou hvězdy
slzy s vůní borovic
hledám celý život
reliéf tvé tváře
svět za tvými víčky
propast pod dlaněmi
touhu spoutanou s námi
a ještě cosi víc
- věrnost
staromódní a směšnou
vůči pokušení
jediný krok vedle
všechno vždycky změní
tříští se skleněné zámky
do ran vniká sůl
marné pokusy odpuštění
všeho už jen půl
...
Autor Verena, 14.06.2008
Přečteno 262x
Tipy 24
Poslední tipující: Mraveneček, vodnař, Janetee, jedam, Iva Borecká, labuť, Raduzk, janewe, Psavec, Lorraine, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tohle je obzvlast hezke ... ale libi se mi cela

"hledám celý život
reliéf tvé tváře
svět za tvými víčky
propast pod dlaněmi"

15.06.2008 13:36:00 | janewe

není to spatne,ale mohlo by to byt jeste lepsi :)

15.06.2008 09:14:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí