Německá kočka Provo

Německá kočka Provo

Anotace: hříčka

šla po ulici Kočka Provo,
co má pro vás jinou, novou
vizi světa který prý tak dobře znáte
a když na mě lidé dáte,
a kouknete jí v očka,
popadne vás nesouhlas a snad i vztek,
že v těch jejích malých ironických očkách
přečíst možno seznam vašich slabostí a slabůstek
(poznáte ji účinně,
oslovením v němčině)
Autor Dermgen, 14.06.2008
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Hannazka, teranosaur
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neprovokuj! :o)

15.09.2008 15:30:00 | Hannazka

hezounka hricka;)

30.06.2008 22:10:00 | teranosaur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí