zavřela....

zavřela....

Anotace: bděle...

zavřela bděle jedny dveře...
už nejdou otevřít,
zamčela je na tichý klíč,
můžeme na ni proto zanevřít?

utekla potom do polí...
vzala tam sebou svoje sny,
našla tam v poli bílý kříž,
dala svoje srdce k němu blíž...
Autor jarkaj, 06.08.2005
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí