Ráchel

Ráchel

Anotace: Hvězdu na čele máš Barvu žlutou má Kam se podíváš má Ráchel Smutná smutná je černá Smutná smutná je černá Hvězdu na čele máš Barvu žlutou má Kam se podíváš má Ráchel Stéká slza tvá Stéká slza tvá ®:Hvězdu na čele máš má Ester Hvězdu na čele máš víš Hvězdu

Stojíš a padáš
Ležíš a sténáš
Prosíš a proklínáš
sebe chlapče…

Proč je pátek 13. a proč nebe není modré
Nad městem Davidovým se slunce zastavilo
Jsme všichni ve Tvých rukách
Dnes Syn i jeho kat, po boku jdou dál
Slunce’s nám rozžal, stojím v chrámu a dávám se Tobě

Proč je tma v žilách a v srdci hoře
Proč život klečí před oltářem a proč je v rukách prázdno
Proč mám v hrdle dusno, a zrak je deštěm zahalen
Včera radost a dnes jen okamžiků sen

Kráčím tam, kde Sijón se rozléhá,
dovol vstoupit, dlaním písku nabrat
u Zdi sebe se vzdám

Když, svou pýchu jsem z uzdy na trysk
Když, hloupost jako vtip na odiv
Když, dny míjí a nic nepochopeno
Tehdy vše již je řečeno…

„Hvězdu na čele máš má Ester - Hvězdu na čele máš víš
- Oheň v srdci máš má Ester - Vodu do rukou nabíráš“
Autor Valemart, 15.06.2008
Přečteno 250x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí