Propitá do cizích náručí

Propitá do cizích náručí

Anotace: "spisy elektrických víl... a jiné spleenárny"

v přítmí dlaždic Už je strašná tma Jen pár lamp
poslední tanec elektrických víl
v předměstí

jdu zásadně alone

.."sakra!!! vždyť já Tě miluji...!!!"

...

jdu a pálí mě každej krok
do bosých nohou
nahých jako ty
už se zajisté svlékáš

někomu

ze svých prohřešků z doby co tě
tlačí v botě z kaluží
tak dokonale
že není vidět jak jsi ještě
včera jamovala na ulici
za peníze a příležitostně nabízela
své lačné tělo

.."doprdele!!! bylas' moje a já tě

propil..!!!"

Celá Praha její plesy Její slzy Její smích
To všechno... "Kruci vidím tě!!!
Jsi tam!!! Nechci jinou!!! Už jsem si na Tebe zvyk'!!!
Kurva! Nechci si zvykat znova... a na jinou!!!
Chci tebe...

lásko."
Autor Jasmin de Paris, 15.06.2008
Přečteno 234x
Tipy 11
Poslední tipující: just me, loveSKA, jára spots, Renatka, Churry, hanele m., Favi
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji a lot ;-)

15.06.2008 15:20:00 | Jasmin de Paris

Čistá hořkosladká člověčina... "o)

15.06.2008 15:19:00 | Churry

safra porte, ty seš dobrá:)

15.06.2008 12:54:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí