Stařec se usmál

Stařec se usmál

Anotace: takova pohadka...prvni jarni list...

Stařec se usmál a
zahodil list
v podvedomé touze
nechat se pouze
vést.

Stařec se usmál
na první jarní list
v bezejmenném lese
ticho se nese
na křídlech mlčení

do ticha vzkřikl
“ty máš jméno
budiž Požehnaným

dávám ti svou sílu
dávám ti své jméno
jako znamení…”

/paseky, nebe, oblaka
a jehličí, a mech, a šípky na stráni/

stařec se usmál
v pozdním jarním svítání
stařec se usmál
/ulehl na pučící zem/
a tvář mu zakryl list

první
jarní
list.
Autor Franti, 15.06.2008
Přečteno 248x
Tipy 6
Poslední tipující: Šantir, adida, fialová, spare
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

starec - jaro
nadherny protiklad, ta basen se mi vazne libi, moc!

20.06.2008 18:31:00 | teranosaur

Neusmál se sám..

15.06.2008 22:39:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí