Martina

Martina

Anotace: Proč nemohu bez ni žít, ikdyž ji už nemiluji

je tomu rok a půl měsíce
kdy spatřil jsem tvé líce
a já se zamiloval

za ten rok a půl měsíce
jsem zjistil že nejvíce
jsem toho nelitoval

Byl jsem vděčen že celou tu dobu
jsem se necítil jak v hrobu
ale vznášel se na nebi

za rok a měsíce půl
jsem byl ten největší vůl
co chodil po zemi.
_______________________________________

Nejvíce ze všeho na světě
jsem šŤasten po větě
co jsi mi řekla

řeklas: jsi můj nej kamarád
za to tě mám rád
i za to, žes neutekla

celej ten rok
byl jsem cvok
ale už dospívám

ikdyž ne vždy to jde lehce
spíš naopak- těžce
spoustě chybám se vyhýbám

proto poznávám že přátelství
není po lásce milosrdenství
ale ta nejkrásnější věc

kdo nechce mít přátele
ať jde do pr*ele
a to není žádnej kec
___________________________________________

Ach milé sluníčko
voňavá růžičko
má sladká kytičko
šťastnen jsem a ne maličko

Vždyť tě znám
a to mi stačí
já rád tě mám
a den ode dne radši

Však přátelé se mají mít rádi
někdy z lásky
jindy však "jen" jako kamarádi
až na ty vrásky

vrásky co přináší láska
ten nejkrásnější kec
ta černá přes oči páska
prej je taky občas dobrá věc

nehotovo
Autor Tupac, 15.06.2008
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí