meziplanetární kovboj...

meziplanetární kovboj...

Anotace: na skok u keltů...

Prostupuji mlhami dávných staletí…
do kraje svých předků se rozletím…
oblečen jen v přírodním batiku
jsem ve svém rodném Celtiku….
tam na vršinách
ve vřesu rudém…
ležím…
bez řečí….
s Ní….
V té zemi bájných vrchovin
ještě než zmizí přeludy mé….
dívám se do vesmírných mlhovin…
a tiše si zpívám jemné preludié...
V tom srdečním kraji...
polorozbořených,
ale neutuchajích idejí….
kde vnitřní živly
své věčné bitvy svádějí…
nic totiž nekončí…
vše se jen prodlouží…
Lásko marnivá…
Jsi tou nejzáhadnější ženou…
dál své stádo nadějí ženu
v naději,
že tě zas jednou doženu...
Na shledanou...
Autor enigman, 16.06.2008
Přečteno 301x
Tipy 14
Poslední tipující: pejrak, monterka, Lota, Psavec, hanele m., labuť, Churry, igniss, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně napsaná báseňka.

16.06.2008 11:16:00 | Psavec

..za mlhou-jasno..

16.06.2008 07:55:00 | igniss

I já vzpomínám... Moc se mi to LÍBÍ "o)

16.06.2008 07:43:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí