Když se nikdo nedívá..

Když se nikdo nedívá..

Anotace: :o)

Máš hory doly bohatství a zlato,
od barev lásky ušpiněný plato,
máš klíč od pokladny štěstí,
přesto slzy z tváři utíráš si pěstí,
když se nikdo nedívá...

Jsi sladká, v pohodě a skvělá,
jsi píseň, kterou kdy harfa pěla.
Optimismu říkáš maminko,
přesto se trápíš..možná malinko
když se nikdo nedívá...

Tvá důše mříží se stává,
když někdo k srdci rady ti dává.
Se štěstím ses vdala u oltáře,
tak proč brečíš v noci do polštáře?
Když se nikdo nedívá

Brečíš, když se nikdo nedívá,
křičíš, když se nikdo nedívá,
pak se vzchopíš a jdeš dál
a jsi taková,
jakou si tě svět přál...
Autor Tlaccca, 07.08.2005
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí