Sklenářská....

Sklenářská....

Anotace: plná střepů...

Stojím zasklený…
ve vitríně prosklený….
Unavený…
vymknutou duši v dlaze…
rozbité srdce na podlaze…
vnitřním okem skleněným
dívá se skrze mne golem hliněný…
strnulý postoj harlekýna…
sleduji figuríny
a kolem hlavy
tančí kolombíny….
Ve skle se odráží
vyplašené pohledy lidí…
To my ne!...to udělali jiní….
kolem...
Věci podivné se dějí...
jedni do propastí skáčou…
bezradně...
za mamonem...
druzí jen pro sebe víc chtějí…
bezohledně...
honem….
Myšlenky tančí…
vyzývavě se svíjejí…
Oni je však zachytit nechtějí…
Myšlenky barvitě křičí
nejspíš se pominou….
Oni je však vyděšení
v šedi minou...
Autor enigman, 16.06.2008
Přečteno 296x
Tipy 17
Poslední tipující: pejrak, MalaIzis, Noc17, hanele m., Lota, botička, Psavec, labuť, WAYWARD, igniss, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posílám ti košťátko
na srdíčko rozsypané
smeť, stmelí se zakrátko
zase v celé

16.06.2008 12:15:00 | botička

..v klubíčku citů,srdce zamotané-ještě nerozbité..

16.06.2008 07:58:00 | igniss

...dobrá

16.06.2008 06:58:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí