I duše se mění

I duše se mění

Anotace: .........

Sbírka: vyhnanec

Krouží nad hlavou černý pták
někdo se zmýlil je to drak.
Černá je duše člověka co jednou zhřešil, třeba kradl.

Rázem se změní v bílí mrak.
Duše se mění je to tak.
Změnit se může třeba vrah, když má z Bohem kladný vztah.

Prošli tu davy bílejch dam,
od kut kam kráčej, jednu znám.
Po smrti život nekončí,nad tou správou srdce poskočí.

Ref: Žijeme máme se proč smát, nemusí se člověk
jenom hnát.
Život sis nedal,proč ho brát,život žít- nemusíš se
bát!
Autor rosandr, 16.06.2008
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: igniss, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí