Kroužím v kruhu

Kroužím v kruhu

Anotace: .......

Sbírka: vyhnanec

V obraze malovaném ze vzpomínek,
jen pár fotek a ustřižený pramínek,
co vůně vyprchala a láska ta to vzdala.

Kroužím v nekonečném kruhu trápení.
Mám strach že ani čas to nezmění.
Já bolest v srdci mám a měnit to teď nehodlám.

ref: Vyměnil bych svůj život za ten její.
Mým trestem je však žít tu bez ní.

Uletět na křídlech času.
Vrátit to zpět a vidět krásu.
Znovu spatřit její úsměv, ale nejde vrátit to zpět.

Z větrem jsem chtěl já závodit.
Přidat plyn jet bez hranic.
Vždyť jsem býval dobrý pilot.
Ve smrt proměnil jsem její život.
Autor rosandr, 16.06.2008
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: igniss, drahý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí