Odchod

Odchod

Anotace: ...

Vlastním časoprostor pusta
a znám strach, vinu i Prousta.
Kryje mě zmražená krusta,
přirostla mi ke kůži
a už jen někde lehce pruží.
Jen zlehka, zlehýnka!
Drží mě tu jen vratká bedýnka,
bedýnka a klubko vztahů
s hejnem nenažraných vrahů.
Jen zlehka, zlehýnka!
Rozdala se i poslední pralinka,
pralinka a almužna co hřeje
vše odnáší slané modré peřeje.
Když odchází i poslední přítel,
nás všech malomocný křtitel.
Klaply dveře! Slyšíš?
Bezmoci, proč tu nesníš?
Pak už nezbývá nic víc
než pomodlit se v nic!
Autor Enygma, 16.06.2008
Přečteno 230x
Tipy 6
Poslední tipující: Severka, Psavec, prostějanek, sioned
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nač taková beznaděje?? Vždyť i smích zaklepe na dveře... jen zlehka, zlehýnka ;)... tak pozor, ať ho neprošvihneš :)

16.06.2008 20:07:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí