Prosba andělovi

Prosba andělovi

Anotace: ...jsem ve fázi rezignace...nad vším, nad všemi

Anděli,
jestli nějaký jsi -
probuď mě prosím jemně
z toho, co se mi teď zdá.
Nejsem chvíli ve tmě
a skoro jsem zapomněl,
jak to vypadá.
Prosím, veď mě,
zavírám nad světem obě oči,
tak mi je nech zavřené
ať můžu dál snít
Zhasni nade mnou světlo
a nech mě proplout.
Zařaď mě k ostatním,
postav mě do řady.
Přilij mi trochu té štastné nálady,
a smíchej to s kouskek náhody...
Přečteno 358x
Tipy 9
Poslední tipující: Angee, pejrak, Mraveneček, Anastacia-Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí