Hradní stráž

Hradní stráž

Anotace: Pro jednoho..bývalého kamaráda a kluka, co pro mě moc znamenal..a znamená

Stojí tam venku,
stojí tam sám,
nemá náznak toho,
že by se snad bál.

A přece on strach má,
on bojí se moc,
stísněný pocit má,
když stojí tam celou noc.

Noc doba dlouhá je,
čas vůbec neutíká mu,
na nic si nehraje
a proklíná tu černočernou tmu.

A občas pláče..
slzy mu tečou po tváři..
a ta tvář tvrdého hráče,
leskne se v měsíční záři...
Autor Lucilillilinka, 16.06.2008
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Polárka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a hlava plná myšlenek,
na koho myslívá?
Možná tvrďák na venek,
však zjihlé srdce má...

17.06.2008 20:18:00 | Polárka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí