Čas od Času...

Čas od Času...

Anotace: 1-1=0...již kdysi dávno jeden matematik na to přišel...čas je jen soubor čísel....

Stává se mi čas od času,
že si vjedu s časem do vlasů….
Co na Tobě ti lidé vidí,
přitom se před Tebou stydí…
Proč Tě tolik obdivují,
když se Tě vlastně bojí….
že něco nestihnou
že něco prošvihli
že by tě mít v zásobě chtěli....
i když Tě nikdy neviděli…
Buď si říkají Teď už je pozdě
a nebo Teď ještě ne….až po neděli…
To už všichni zapoměli,
co že to vlastně chtěli???
Víš chlapče,říká Čas...
oni to všechno pořád nechtějí pochopit...
Já ani život nemáme řád,
nedáme se uchopit….
Jak je to prosté...
prostě být…
po svém žít….

Čas je v každém z nás...
ten můj čas...je Teď Váš...
Autor enigman, 17.06.2008
Přečteno 324x
Tipy 13
Poslední tipující: pejrak, waterlily, Jiparo, Flamy, labuť, botička, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, igniss
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...čas... ten blázen, co nás pořád někam žene...

17.06.2008 08:35:00 | labuť

..čas-někdy tíží..jindy těší..
..líbí,máš pěkně psáno..

17.06.2008 08:25:00 | igniss

0+0=0/2x/ anebo 1+1=3 anebo 3-1=1

17.06.2008 08:22:00 | botička

Čas ten neřád a nezastavit a nezastavit.

17.06.2008 08:09:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí